24/7

Ennustaja Selvännäkijä 0700-91718 

1,95 euroa min

Tarot-korteilla katson ensiksi ajatus- ja tunne-elämän tasoa, jonka jälkeen katsomme tätä hetkeä ja menneitä tulevaan vaikuttavia asioita. Tulevaisuudesta näkyy vuosi tai kaksi eteenpäin. Negatiiviset asiat kuten kuolema, eivät kuulu mukaan tarot-tulkintaan. Liian pitkälle ei kannata katsoa, koska vuodessa jo tapahtuu paljon erilaisia asioita ja itse teemme myös omilla valinnoillamme tulevaisuuden

Tarot-korttien historiasta kulkee mitä erilaisimpia tarinoita. Toiset tarinat kuljettavat meidät muinaiseen Egyptiin saakka, mutta todellisuudessa ensimmäinen tarot-opaskirja löytyy vuodelta 1783. Sittemmin taroteista ja kabbalasta on löydetty yhtäläisyyksiä kuten esimerkiksi Elämän puu. Kortit asetellaan Kabbalan Elämän puun muotoon, josta näkee rakkauden, työn, terveyden, tunne-elämän sekä menneen ja tulevan.

 

Ainoa alkuperäinen tarot on Riderin tarotit, joissa on korkein ja puhtain energia, eivätkä alemman tason energiat pääse niiden kautta läpi. Tarotia on pelattu seurapelinä vuosisatojen saatossa, mutta 1700-luvulla käyttö keskittyi tulevaisuuden katsomiseen. Suomalainen tarotin voimahahmo oli Pia Virtakallio. 

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.